Inschrijvingen

Beste

Bedankt voor uw interesse in onze club. Momenteel is onze inschrijvingsmodule nog niet opengesteld. Dat zal wedra gebeuren.

Vriendelijke groet
Het bestuur

Over ons

Hartelijk welkom op de website van de Vlierbeekriders. Onze club is opgericht in 2009 en we hebben al wat ervaring met het organiseren van ritten voor onze verschillende groepen. We proberen dit elk jaar te verbeteren. Iedere zondag, van eind februari tot eind september, voorzien we ritten voor alle groepen op de baan. Tijdens de herfst en de winter blijven we ook op de weg rijden als het weer het toelaat en is het mogelijk dat groepen worden samengevoegd om zo een mooie rit aan te bieden.

We rijden in 5 groepen:

  • groep V: 100 tot ± 150 km aan 31 à 35 km/uur
  • groep L: 90 tot ± 130 km aan 29 à 32 km/uur
  • groep I: 80 tot ± 110 km aan 27 à 30 km/uur
  • groep E: 70 tot ± 100 km aan 24 à 27 km/uur
  • groep R: 40 tot ± 70 km aan 21 à 24 km/uur

Enige ervaring in het rijden in groep en een goede basisconditie om deze gemiddeldes aan te kunnen is vereist. We vragen eveneens om in het bezit zijn van een racefiets of sportieve fiets die altijd tip top in orde en proper is.

Heb je zin om eens te komen proberen, dan kan je altijd het secretariaat contacteren.

Of ben je er van overtuigd dat je de tijd van je leven zal beleven bij onze club, dan kan je dadelijk lid worden en hier inschrijven.

Omwille van de opgelegde maatregelen tijdens de coronacrisis hebben we voor elke groep een andere startplaats voorzien in de buurt van onze gekende startplaats aan de Westerpoort van de Abdij van Vlierbeek. Op onderstaand plannetje ontdek je waar de verschillende groepen vertrekken.

Vertrekplaatsen_2.jpg